Transeuro Grup

FONDAT 1991
abator • preparate din carne • morărit • panificație

Misiune • Viziune • Valori

Posted on 31 Mar 2015 0 comments

Misiunea noastră este să oferim clienților produse și servicii de calitate superioară. Ascultăm și înțelegem nevoile consumatorilor pentru că și noi, la rândul nostru, suntem consumatori. Angajații companiei fac posibilă această misiune prin munca lor devotată si seriozitatea lor. Oferim colectivului nostru oportunități de a prospera, și un mediu de muncă în care își pot exprima potențialul. Succesul companiei se datorează muncitorilor noștri calificați și clienților care ne inspiră să creăm produse pe gusturile lor.

Viziunea noastră este să continuăm să creștem și să devenim un lider pe piața produselor de carmangerie și panificatie din țară. Vrem să continuăm să implementăm procedee de producție economice pentru a obține obiectivul nostru de a oferi produse de calitate excelentă la prețuri convenabile.

Valorile companiei sunt reflectate prin munca noastră și prin produsele pe care le punem în vânzare. Calitatea produselor este garantată prin controlarea totală a ingredientelor puse în producție. Sănătatea și bunăstarea consumatorilor este pe primul loc, de aceea distribuim cele mai bune produse alimentare. Integritate – Ne străduim să facem intotdeauna lucrul corect. Inspirăm încredere consumatorilor prin serviciul nostru cinstit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *